Fish1991 Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 Witam wszystkich . Mam następujący problem z centralnym zamkiem . wieczorem zamknąłem auto z pilota i po dwóch godz patrze auto wali światłami awaryjnymi ale tak szybko . od tamtej pory pilot nie działa . kodowanie kluczyka kombinacją nic nie daje . chciałem sprawdzić błedy vcdsem ale nie mogę połączyć się z centralnym zamkiem . patrzyłem w module komfortu czy auto widzi pilota i jest ok. w module komfortu mam takie błedy : 3 Faults Found: 01134 - Alarm Horn (H12) 49-00 - No Communications 00955 - Shareware Version. To Decode all DTCs 35-00 - Please Register/Activate 01560 - Shareware Version. To Decode all DTCs 61-00 - Please Register/Activate Czy ktoś miał podobny przypadek ? Dodam że jak zamykam samochód z kluczyka to tak jak by centralka działa wszystko się zamyka lecz jak rano chcę go otworzyć z kluczyka to otwierają się tylko dzwi kierowcy dopiero jak przekręcę zapłon cała centralka się ożywia . Jeśli był na forum podobny temat to z góry przepraszam . HELP .
Fish1991 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2018 Jeśli ktoś miał by podobny problem to udało mi się naprawić . Otóż centralka tak jak by się sama zablokowała .Vag widział kluczyk a mimo tego nie otwierał / zamykał . Nadpisywanie klucza vagiem też nic nie dało .Wystarczyło odpiąć aku na 15 min i zrobić kodowanie tradycyjną metodą poprzez włączenie zapłonu + przyciski ? . Temat do zamknięcia .
banan122 Opublikowano 17 Lutego 2020 Opublikowano 17 Lutego 2020 Witam Fish1991jak sie robi kodowanie tradycyjna metoda
Rekomendowane odpowiedzi