mefjiu Opublikowano 27 Listopada 2018 Opublikowano 27 Listopada 2018 Witam. Mam felgi do wysłania, 4 sztuki 18" pobraniem. Są następujące opcje: 1. W 4 paczkach niestandardowych, to koszt ok. 130zł. 2. W pudełkach, ale znowu pudełka kosztują ok. 44zł/ 4 sztuki, a wysyłka ok. 76zł = 120zł łącznie 3. Paletą, od 160zł wzwyż, ale za to znajomy mówi, że paletą koła dojdą całe, bez uszkodzeń, z paczką nie wiadomo... Poleci ktoś jakąś firmę, którą nadam paletę taniej?
H4mm3R Opublikowano 27 Listopada 2018 Opublikowano 27 Listopada 2018 A palete masz? Kolejne 20zł i czas + paliwo żeby po paletę zajechać. Kup kartony i wyślij w nich.
mefjiu Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Opublikowano 27 Listopada 2018 kilka palet euro ma znajomy, powiedział że może mi jedna odstąpić, także z tym nie ma problemu.
H4mm3R Opublikowano 27 Listopada 2018 Opublikowano 27 Listopada 2018 Do mnie przychodziły felgi w kartonach z Włoch, Hiszpanii i nigdy nie był problemu. https://www.kurierem.pl/ tu znajdziesz tanich kurierów
3r4 Opublikowano 28 Listopada 2018 Opublikowano 28 Listopada 2018 jak kiedyś czytałem to po 2szt w karton radzą pakować. No i byle w kartonach bo inaczej liczą dużo za niestandardowy gabaryt
mefjiu Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2018 Za niestandardowy, to pikuś. Gorzej jak firma kurierska ma w regulaminie, że części samochodowych nie wożą, a zauważą... Można nieźle zapłacić...
Rekomendowane odpowiedzi