gacekx1 1 Posted November 29, 2018 Share Posted November 29, 2018 Witam. Drogą kupna nabyłem 4 używane pompki do silnika avb, końcówka AJ. Kupiłem je za 80zł wiec jak z darmo, jednak nie znam ich parametrów. Sprzedawca pisał (olx) że jeździły do końca w skodzie octavii z 2004r (do wypadku autem). Przebieg miały podobno 310tyś. Wiecie gdzie można tanio sprawdzić ich stan? Mam u siebie w aucie jeden wtrysk z korekcją koło 1,6 i dość wysokim bipem na +60 do 70 i chciałbym zamontować jeden z tych, jednak nie mam zamiaru wkładać 4 i patrzeć który jest lepszy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gacekx1 1 Posted December 1, 2018 Author Share Posted December 1, 2018 Korekcja na moim 4 wtrysku z czasem sie poprawila (moze to wina diesel spulunga ktory zastosowalem jakies pol roku temu). Gdy zrobi sie cieplej to wkladam jeden z tych wtryskow na jego miejsce i zobaczymy co bedzie, dodaje logi tych co mam w aucie. Chyba to bedzie jednak najtansza metoda sprawdzenia, koszt jedynie nowych oringow i srubki.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts