Jump to content
IGNORED

Auto77 - komis z Modlniczki/okolice Krakowa-opinie

Wojtek16
 Share

Recommended Posts

Cześć. ?
Czy ktoś z Was miał styczność, lub słyszał coś na temat komisu Auto77 z Modlniczki? Pytam, bo planuję kupić Audi a4 b6 prawdopodobnie w 1.8T 190KM BEX Quattro. W swojej ofercie często mają audi w tej właśnie wersji. Link do Ich strony: www.auto77.pl

Pozdrawiam.

zarejestrowalem sie  na tym forum tylko by ci odpowiedziec i napisac SWOJA OPINIE.
 kupilem w 2018 corse d, 1.2, 2008, samochod z niemiec, sporo faktur i papierkow do niej, blacharka wrecz idealna, samochod wyprany, silnik umyty, kupilem.
przejechalem moze 600km, stukanie w skrzyni powyzej 60km/h. Zlałem olej, na korku centymetrowa maź +gesty jezyk  opiłków. sprzeglo zalozone bylo nowe, najwiekszy badziew jaki widzialem.
 założyłem nowa uzywana skrzynia + sensowne sprzeglo, koszt czesci 700zl, robocizna swoja. auto jezdzi.
koszt auta 10500+oplaty + 700 wymiana skrzyni
kto wymienil sprzeglo i zalal skrzynie syfem by "ukryc" stukanie? moze poprzedni "wlasciciel" a moze juz auto77 z modlniczki, ocencie sami.
opislem moja przygode, dziekuje, dobranoc.

Na szczęście początkiem marca kupiłem od forumowicza a4 b6 i temat kupna auta już nie dla mnie. Nie mniej jednak Twoja opinia może być pomocna dla potomnych ;)

Pozdro :)