tmarek7 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Opublikowano 6 Grudnia 2018 (edytowane) Podejrzewam że mam niesprawny czujnik położenia wału . Jak to sprawdzić ? Czy w AFN 1,9 TDI ten czujnik jest pojemnościowy czy Halla? ma on trzy piny, nie mogę odpalić auta , rozrusznik kręci ale nie odpala. Proszę o pomoc Edytowane 6 Grudnia 2018 przez tmarek7
Marzeclokus Opublikowano 7 Grudnia 2018 Opublikowano 7 Grudnia 2018 13 godzin temu, tmarek7 napisał: Podejrzewam że mam niesprawny czujnik położenia wału . Jak to sprawdzić ? Czy w AFN 1,9 TDI ten czujnik jest pojemnościowy czy Halla? ma on trzy piny, nie mogę odpalić auta , rozrusznik kręci ale nie odpala. Proszę o pomoc
tmarek7 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) Dzięki serdeczne za podpowiedz i post sprawdziłem jednak ten czujnik jest sprawny. Udało mi się na krótki czas uruchomić silnik przesuwając nastawnik dawki paliwa. Wyskoczył taki błąd: 00550 Start of Iniection Regulation 17-00 Control difference Jak ten błąd odczytać? Teraz znowu nie mogę go uruchomić. Czy oznacza on zły początek wtrysku paliwa? Proszę o podpowiedz Edytowane 10 Grudnia 2018 przez tmarek7
Rekomendowane odpowiedzi