KonradA4troop 40 Posted December 8, 2018 Share Posted December 8, 2018 Witam, jestem od 5 lat posiadaczem a4 b8 z 2008r. która jest wyposażona w MMI basic plus, mam auxa, zestaw głośnomówiący przez BT itd. Chciałbym móc puszczać sobie muzykę z bt, najlepiej jeszcze zmieniając ją z kierownicy. Najprostrzą opcją jest transmiter, jak każdy wie, ale to mnie zbytnio nie satysfakcjonuje, no i mam pytanie, czy da się coś takiego zrobić? Przejrzałem dziesiątki stron i znalazłem że podobno Audi Music Interface daje taką możliwość, ale 1 niby da się to zamontować tylko w MMI 3g, w co akurat nie wierze, bo przejrzałem kilka stron i widziałem AMI w concercie, basic itd. a 2 czy to będzie w tym przypadku rozwiązaniem. Dodam że chciałbym puszczać muzykę z Androida. Dziwi mnie fakt iż telefon się łączy z bt, mogę dzwonić itd. z kierownicy, a muzyki już puścić nie mogę. Podsumowując czy mogę puszczać muzykę przez bt, czy jest sens montować AMI, czy przez AMI puszczę muzykę z androida i czy wgl. da się dorzucić AMI do MMI Basic Plus? Liczę na waszą pomoc w tej kwestii. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrclaguna 331 Posted December 8, 2018 Share Posted December 8, 2018 BLUETOOTHU masz tylko do rozmów w tym systemie 2G BASIC i jest to osobny sterownik pod adresem 77 Muzyke przez BT mozna puszczac dopiero w MMI 3G+ po 2012 bez AMI itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts