PabloWroc Opublikowano 10 Grudnia 2018 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Witam,chciałem wymienić uszczelki pokrywy zaworów bo się trochę poci ,dzwoniłem do ASO krzyknęli mi 235 zł za stronę ,ale koleszka mówił mi żebym kupił też te uszczelki pod świece w aso mówią ze to tylko z pokrywa występuje ,o cenę nawet nie pytałem ,ma ktoś doświadczenie co i gdzie kupić i czy te uszczelki pod świece wymieniać czy nie ? Oczywiście chcem to zrobić dobrze nie na chwile .Pozdrawiam
pawelosinski83 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 reinz robi zestawy dostępne po numerze części Zestaw uszczelek pokrywy zaworów - prawa strona 077198025B Zestaw uszczelek pokrywy zaworów - lewa strona 077198025C pod same świece chyba nie są dostępne, z resztą, zeby je wymienić musisz zdjąć pokrywy a nie poskłądasz na starych uszczelkach pokryw, bo są one po części klejone na uszczelniacz, jak będziesz rozbierał to przydałyby się też półsiężyce nowe... są w zestawie z tego co kojarzę wraz z uszczelkami komór odm pod pokrywami
PabloWroc Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2018 To trochę mnie zmartwiles bo trafiłem na Allegro oryginalne uszczelki za 80 zł ale ,teraz nie mam reszty ?
pawelosinski83 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Godzinę temu, PabloWroc napisał: To trochę mnie zmartwiles bo trafiłem na Allegro oryginalne uszczelki za 80 zł ale ,teraz nie mam reszty ? zestaw reinza kosztuje ~100 na stronę, kup, będziesz miał resztę a uszczelki pokryw zostaną na zapas albo sprzedasz... Przecież jeśli chodzi o wydatki na S4 to taki koszt to jest śmiech...
PabloWroc Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2018 No wiem ale reinz podobno nie jest najlepszy , ale chyba tak zrobię jak mówisz . Dzieki i Pozdrawiam
PabloWroc Opublikowano 14 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zamowlem te uszczelki reinza po numerach które podałeś, niestety nie pasują ani te które kupiłem oryginalne,masakra jakaś, już niewiem które kupić ?jakiś pomysł ? zdj starej uszczelki
PabloWroc Opublikowano 15 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2018 Dobra sprawa załatwiona nie zwróciłem uwagi przyszły 2 takie same uszczelki tz na opakowaniu było Ok a w paczce co innego .
Rekomendowane odpowiedzi