Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pomoc przy doborze części po wypadku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, potrzebuję pomocy przy zakupie części niezbędnych do przywrócenia auta do stanu używalności. Uderzyła mnie ciężarówka w tył, klapę wymieniłem i klemę pirotechniczną zamówiłem (teraz jest zrobionę tak żeby odpalało i jeździło). Potrzebuję dokupić pas bezpieczeństwa pasażera bo jest napięty i wywala mi kod permanentny - B10071B plus jeszcze jeden kod - B10151B. Od strony kierowcy jest ok, ale kod pokazuje mi taki - B10061B. Co muszę zakupić by pozbyć się wszystkich kodów? Czy moduł Airbag też muszę zmienić lub coś z nim zrobić (kolega mi powiedział że trzeba zrobić coś z modułem albo kupić nowy).Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Jeżeli masz tylko takie błędy to musisz kupić dwa pasy (kierowca i pasażer) oraz klemę pirotechniczną.

Opublikowano
  • Autor

Czyli nic z modułem airbag nie robić? Bo w sumie nie napisałem a jest jeszcze Rear crash data stored - B102900. 

Edytowane przez jasonft13

Opublikowano

Najlepiej moduł airbag wymienić. Choć nowego i tak trzeba nauczyć, żeby zgrać go z całym osprzętem.

Opublikowano
  • Autor

A znasz może numery katalogowe części? tzn tych pasów i modułu? Bo kleme już kupiłem (spisałem nr z kostki) i pewnie z resztą  też tak spróbuje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wie ktoś może gdzie dokładnie znajduję się moduł airbag? Czy jest on schowany w konsoli czy pod siedzeniem, bo nie mogęznaleźć jasnej odpowiedzi..

Opublikowano
W dniu 12.12.2018 o 22:39, jasonft13 napisał:

A znasz może numery katalogowe części? tzn tych pasów i modułu? Bo kleme już kupiłem (spisałem nr z kostki) i pewnie z resztą  też tak spróbuje.

Nie znam. Ale najlepiej poprostu porozbierać i sprawdzić.

16 godzin temu, jasonft13 napisał:

Wie ktoś może gdzie dokładnie znajduję się moduł airbag? Czy jest on schowany w konsoli czy pod siedzeniem, bo nie mogęznaleźć jasnej odpowiedzi..

21568773014_05f96db3a6.jpg

Opublikowano
  • Autor

w b8 jest w tym samym miejscu?