Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b5 1z] turbo za mało dmucha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam mały problem z turbinką a mianowicie nie dmucha tyle ile należy. Trochę kombinowałem ze sztangą i poniżej przedstawiam efekt tych kombinacji.
Logi grupa 11
Pierwsze 2 logi robione bez żadnych regulacji.
W 3 logu skróciłem sztangę o ok 1cm
W 4 logu wydłużyłem ją tak że była tylko lekko naciągnięta na ten trzpień od klapki
W 5 logu znowu skróciłem sztangę ale tym razem sporo i musiałem użyć trochę siły żeby ja założyć jak widać efekt mizerny bo zaczął szarpać.

Następnego dnia ustawiłem sztangę mniej więcej w tym miejscu gdzie była na początku(pierwszy log poniżej) a przy drugim logu postanowiłem odpiąć wężyk od gruszki aby sprawdzić czy turbo w ogóle ma ochotę wydmuchać coś więcej.
Logi 2 grupa 11

Macie Panowie jakieś sugestie w czym może tkwić problem?? 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Odświeżam temat ponieważ problem nadal występuje. Myślałem, że to wina n75 ale wymieniłem na nowy oryginalny i nic się nie zmieniło  http://vaglogger.apphb.com/log/5c9002448d22d9606860991e?AuthKey=52bf327bcd06494a933d6502af97ae15   Ma ktoś jakiś pomysł? Możliwe że winna jest sama grucha wg? 

Opublikowano

cos nie moge otworzyc pierwszych logow... auto po programie,  zawor wg moze  sie nie domykac lub sprezyna w  gruszce nie daje rady utrzymac cisnienie, mialem podobnie  ale u mnie delikatne skrocenie sztangi pomoglo (1,5 obrotu)

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem czemu mi normalnie się otwierają. Tam głównie widać, że kręcenie sztangą nic nie daje. To, że po programie to wiem bo w zeszłym roku robiłem. na oryginalnym sofcie 0.8 bara trzyma normalnie a tu nie może dobić tych 1.2bar. Jak odpiąłem wężyk od gruszki żeby sprawdzić czy turbo coś więcej nadmucha - wyszło 1.6 bara i tryb awaryjny. Wymieniłbym tą gruchę tylko nie wiem na jaką bo po numerach z etki różne cuda wyskakują i nie jestem pewien co będzie pasowało do 1z.