Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

kluczyki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,przepraszam,że "odgrzewam stary temat",ale przewertowałem chyba wszystko w temacie kluczyka i nie znalazłem odpowiedzi.Audi A4 alt 2001r.Problem taki: jeden kluczyk działa prawidłowo nawet z 25m, natomiast ten z drugiego kompletu działa,ale z ok.2m.Nie wiem,czy może to być wina płytki elektroniki,czy raczej transpondera,co jest bardziej realne.Jeśli tak,to jaki transponder kupić i czy czysty,czy używkę?W tym komplecie z małym zasięgiem jest jeszcze kluczyk bez pilota i jeden cały plastikowy,oraz etui z dwoma numerami.Może któryś z nich jest kodem do transpondera? Pozdrawiam--ak

Opublikowano

Na początek proponuję wymianę baterii. Transporder nie ma nic wspólnego z otwieraniem samochodu pilotem on odpowiada za odpalenie auta czyli immobilizer. 

Opublikowano
  • Autor

Bateria nowa, sprawdzona 3V,to co odpowiada za zasięg?To jest ori.kluczyk.

Opublikowano

Skoro masz dwa klucze i jeden działa z daleka inny kiepsko więc moduł komfortu raczej odpada wygląda na winę elektroniki w obudowie klucza. 

Opublikowano
  • Autor

Jak już pisałem,przy kluczach zapasowych są 2 tabliczki z numerami.Czy to są cyfry kodu do płytki el.? W  przypadku kupna płytki i ew. obudowy, pewnie trzeba wprowadzić kod.Dałbym radę sam,czy szukać fachowca?Obudowę wymienię sam.Dzięki za podpowiedż.

Opublikowano

Jeśli są 4 cyfry poprzedzone 0 to kod immobilisera. Nie potrzebujesz żadnych kodów by zakodować nowy pilot jak masz kabelek to sam zrobisz. Wystarczy przełożyć pestke czyli transporder i grot do nowego klucza przypisać pilot i powinno być git. 

Opublikowano
  • Autor

Ok. dzięki za rady; są pomocne?Wszystkiego najlepszego w Nowym roku!?

Opublikowano

Dziękuję. Wzajemnie. W razie pytań pisz.