ntomekk Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Witam Mam radyjko seryjne Concert i nie wyświetla mi na fis'ie rds jaka może być przyczyna, dodam że działa tylko połowa przycisków w radiu od przycisku 3 w prawą stronę. Czy to może wpływać na wyświetlanie rds. autko mam od tygodnia i jeszcze go nie rozgryzłem jeśli wymaga to sprawdzenia i rozkręcenia kokpitu w smochodzie to proszę o pomoc. THX
Cineksik Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 jeśli masz dostęp do VAGa to go zapnij i zobacz może pokaże jakiś błąd
variocustoms Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Wyświetlanie rds na FIS powinno być w setupie FISa z tego co pamiętam no chyba, że w radio wyswietlanie rds jest wyłączone, postaraj się wejść w ustawienia tunera i sprawdź.
martin a4 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 wyciągnij radio i sprawdź czy masz podłączone can h i l sa w mini iso pozdr
Bieniek Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Jesli nie podswietla sie w pelni to albo nie masz instalacji pelnej tak jak pisze Martin,lub kodowanie nie jest poprawne.Osobiscie obstawiam brak instalacji.Tutaj masz opisane co i jak: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t22520.0.html;highlight=tomas3miasto
lukasera Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Nie wykluczaj również złego kodowania. Moja B6 miała małą navi i rds wyłączony VAGiem. Musiałem wszystko przekodować,żeby zaczęło działać.
Recommended Posts