Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A4 B5] Podgrzewanie lusterek zewnętrznych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe a jak już myślałem że do siebie KRZYNIEK zaprosisz:) bo lutownica to nie wszystko:) jeszcze by się jakiś klucz przydał:) co by schowek wywalić. No ale jak nie będzie chętnych to na gwiazdkę zrobię niuni prerent :decayed: :decayed: dopiero :przebiegly: :przebiegly:

Opublikowano

hehe a jak już myślałem że do siebie KRZYNIEK zaprosisz:) bo lutownica to nie wszystko:) jeszcze by się jakiś klucz przydał:) co by schowek wywalić. No ale jak nie będzie chętnych to na gwiazdkę zrobię niuni prerent :decayed: :decayed: dopiero :przebiegly: :przebiegly:

jak chcesz to przyjeżdżaj :cool1:
Opublikowano

to napiszcie jak rozwiazaliscie ten problem ,bo mam tak samo. Kabelki sa a napiecie brak ;/

całe fotostory przygotuję:)

tylko jak będę miał gdzie to zrobić bo jakoś nie za bardzo chce mi się na parkingu rozbierać 0000 dość że zimno to jeszcze pada :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 19:46_________________________________________________no maty przyklejone tylko czekam za ktoś z lutownicą i dostępem do prądu sie zaoferuje:) :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed: :naughty: :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

grzeje :cool1: :cool1: :cool1: [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 16:57_________________________________________________oto obiecane fotostory :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :gwizdanie: :gwizdanie:

http://www.a4-klub.pl/smf/warsztat_zrob_to_sam/all_b5_podgrzewane_lusterka_wersja_bez_instalacji-t102572.0.html;new#new