Góral.tz Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 hehe a jak już myślałem że do siebie KRZYNIEK zaprosisz:) bo lutownica to nie wszystko:) jeszcze by się jakiś klucz przydał co by schowek wywalić. No ale jak nie będzie chętnych to na gwiazdkę zrobię niuni prerent :decayed: dopiero :przebiegly:
krzyniek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 hehe a jak już myślałem że do siebie KRZYNIEK zaprosisz:) bo lutownica to nie wszystko:) jeszcze by się jakiś klucz przydał co by schowek wywalić. No ale jak nie będzie chętnych to na gwiazdkę zrobię niuni prerent :decayed: dopiero :przebiegly: jak chcesz to przyjeżdżaj
stojann Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 to napiszcie jak rozwiazaliscie ten problem ,bo mam tak samo. Kabelki sa a napiecie brak ;/
Góral.tz Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 to napiszcie jak rozwiazaliscie ten problem ,bo mam tak samo. Kabelki sa a napiecie brak ;/ całe fotostory przygotuję tylko jak będę miał gdzie to zrobić bo jakoś nie za bardzo chce mi się na parkingu rozbierać 0000 dość że zimno to jeszcze pada :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Październik 2009, 19:46_________________________________________________no maty przyklejone tylko czekam za ktoś z lutownicą i dostępem do prądu sie zaoferuje:) :embarrassed: :embarrassed: :naughty:
Góral.tz Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 grzeje :cool1: [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 16:57_________________________________________________oto obiecane fotostory :polew: :polew: :polew: :gwizdanie: :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/warsztat_zrob_to_sam/all_b5_podgrzewane_lusterka_wersja_bez_instalacji-t102572.0.html;new#new
Rekomendowane odpowiedzi