Giluś S4 Opublikowano 18 Marca 2019 Opublikowano 18 Marca 2019 Witam wszystkich maniaków a4:)mam taki problem. Gdy jest mokro ginie mi pedal gazu. Zapala się ESP i świece żarowe. Działa tylko tempomat. Czytałem trochę na forach i ponoć potencjometr pedalu gazu. Ale tosprawdziłem jest ok. Potem znalazłem wpis że woda w ECU. no i fakt było jezioro :p. Wyczyscilem wszystko odtluscilem. Wszystkie przekaźnikiwyczyscilem. Dałem silikon na obudowę .ale teraz jest taki problem że ten błąd się pojawia ciągle. Jeden z przekaznikow był podejrzany 395.blaszka taka cieka była przetopiona. Czy to możliwe że to wina tego przekaźnika?
Witam wszystkich maniaków a4:)mam taki problem. Gdy jest mokro ginie mi pedal gazu. Zapala się ESP i świece żarowe. Działa tylko tempomat. Czytałem trochę na forach i ponoć potencjometr pedalu gazu. Ale tosprawdziłem jest ok. Potem znalazłem wpis że woda w ECU. no i fakt było jezioro :p. Wyczyscilem wszystko odtluscilem. Wszystkie przekaźnikiwyczyscilem. Dałem silikon na obudowę .ale teraz jest taki problem że ten błąd się pojawia ciągle. Jeden z przekaznikow był podejrzany 395.blaszka taka cieka była przetopiona. Czy to możliwe że to wina tego przekaźnika?
Giluś S4 Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Opublikowano 19 Marca 2019 Oto przyczyną błędu pozdrwaiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi