mariolubin Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Gdzie znajduje sie czujnik termostatu?
spetsnaz Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Gdzie znajduje sie czujnik termostatu? czego?? jaki czujnik??
spetsnaz Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Chyba chodzi o czujnik temperatury ? lub sam termostat, mario napisz o co Ci dokładnie chodzi.
mariolubin Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Opublikowano 7 Marca 2009 Chodzi o to ze skacze mi temperatura tak od 90 do 50 stopni co chwile a z tego co mi sie wydaje to jest takie cos jak czujnik termostatu albo temperatury jakos tak i pewnie sie cos tam poluzowalo... Chyba ze sie myle i termostat mi pada?
spetsnaz Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Chodzi o to ze skacze mi temperatura tak od 90 do 50 stopni co chwile a z tego co mi sie wydaje to jest takie cos jak czujnik termostatu albo temperatury jakos tak i pewnie sie cos tam poluzowalo... Chyba ze sie myle i termostat mi pada? Używaj wyszukiwarki http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_gdzie_jest_czujnik_temperatury_cieczy_chlodzacej-t18932.0.html
Rekomendowane odpowiedzi