Jac Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Proszę o informację czy możliwe jest by wyłączony przycisk awaryjnych był podświetlony cały czas - nawet po wyciągnięciu kluczyka ze stacyjki i zamknięciu auta. Właśnie kupiłem przełącznik wraz z przyciskiem na allegro i właśnie tak działa po zainstalowaniu - mimo że niewłączony cały czas jest podświetlony (średnim natężeniem światła), natomiast po włączeniu awaryjnych funkcjonuje prawidłowo: jak to przy awaryjnych na przemian świeci dużym natężeniem światła (znacznie większym niż przy niewłączonych awaryjnych) i nie świeci w ogóle (czyli bez żadnego podświetlenia). Dziś dopiero zainstalowałem nowy przycisk i boję się, żeby mi nie rozładowało to podświetlenie akumulatora przez noc. Włącznik i przycisk zmieniałem, ponieważ po pierwsze przycisk był bardzo zniszczony, po drugie przy niewłączonych awaryjnych przycisk nie był w ogóle podświetlony (w przeciwieństwie do przycisku ESP, który cały czas działa prawidłowo). Może głupia sprawa, ale proszę o pomoc. Pozdrawiam
truckmaniac Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Nic sie nie bój. Po jakimś czasie to gaśnie. Już nie pamietam dokładnie, ale chodziło o jakieś odcięcie zasilania w którymś sterowniku. W każdym razie nic sie nie bój, bo tak powinno by. Zresztą stań koło auta, zamknij, i poczekaj trochę. Powinien zgasnąc
Rekomendowane odpowiedzi