Markus97 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Witam. Mam taki mały problem . Od jakiegoś czasu zaczęło coś oddawać dźwięk z tyłu . Wahacze kompletne ( górne i dolne) były wymieniane rok temu wiec raczej to nie to . Amortyzatory też są okej . Czy moze to być osłona amora ? Bo są trochę sparciałe . Proszę o pomoc . video-1551211498_Trim.mp4
ziolek335 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Mocowanie (poduszka) amortyzatora, ściągnij nadkole i sprawdź czy się poluzowało na budzie, dwie śruby trzymają poduszkę.
Markus97 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Dokręcone ale nie pomogło . Jest opcja że ta poduszka jest po prostu już rozwalona ?
ziolek335 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 No to pozostaje wymontowanie amortyzatora i sprawdzeniu czy się przypadkiem nie odkręcił na poduszcze w co wątpie, nie dużo roboty. Ja wymieniłem ori amory i poduchy przy 380 tyś. i szczerze to poduchy mogłem jeszcze założyć stare, nie wygladały źle.
Rekomendowane odpowiedzi