jarekf8 Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Mam pytanko może sie wygłupie ale mam swoje audi dopiero chwilke i jeszcze nie jestem za bardzo w tematach. Jezeli mam kierownice wielofunkcyjna a nie mam tego całego uchwytu na telefon kolo radio tzn ze mam czy nie ma bluetooth?? Da sie to jakos sprawdzic poza wyszukiwaniem przez telefon? Audi A4 avant 1.9tdi 2005r. Z gory dzieki za pomoc
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 włącz w telefonie : wyszukaj urządzenia BT albo zapytaj użytkownika AndyN
lukaszr Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 albo zapytaj użytkownika AndyN :polew: Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać
GRazny Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 na wyszukiwanie masz mało czasu od włączenia stacyjki - chyba 60 sekund... Lukaszr :> a co zakup od AndyN?
AndyN Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 na wyszukiwanie masz mało czasu od włączenia stacyjki - chyba 60 sekund... 5 minut na sparowanie po włączeniu zapłonu. Ok. 30 sekund na wprowadzenie PIN
Rekomendowane odpowiedzi