MarC000 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Witam, Zakupiłem tak zestaw FOCAL PS 165 FX. W audi mam MMI 3G+ ze wzmacniaczem w tylnym nadkolu + 8 głośników. Głośnik wysokotonowy chce zamontować w trójkącie przy lusterkach by oddać dobrze efekt sceny. Poproszę o podpowiedź jak podłączyć zwrotnicę focala. Czy odłączać fabryczne głośniki w podszybiu? Czy w audi jest jakaś fabryczna zwrotnica? 1
pilKOZAK Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Ja odpiąłem te w podszybiu, wyszło tak jak na zdjęciu. 1
MarC000 Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Opublikowano 5 Maja 2019 Zrobiłem i ja. Zwrotnice schowałem za czarnym plastikiem tylko tam mi się mieściła. Nie zamoknie mi tam?
gonti Opublikowano 28 Czerwca 2019 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Siema, Kupilem i ja - jak to gra na samym MMI ? warto wkladac taki sam zestaw do tylnych drzwi ?
pilKOZAK Opublikowano 28 Czerwca 2019 Opublikowano 28 Czerwca 2019 58 minut temu, gonti napisał: Kupilem i ja a czemu nie ode mnie? ? a tak na serio to grają mega, zapraszam na odsłuch do mnie na Ursus. Godzinę temu, gonti napisał: warto wkladac taki sam zestaw do tylnych drzwi ? Oczywiście że tak, a w przyszłości wzmacniacz.
MarC000 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2019 Przez tydzień po zakupie grało cudnie. Teraz jest głód mocy i muszę wymienić wzmacniacz.
pilKOZAK Opublikowano 28 Czerwca 2019 Opublikowano 28 Czerwca 2019 (edytowane) 48 minut temu, MarC000 napisał: Teraz jest głód mocy ehehehhehe, to tak jak z chiptuningiem auta, człowiek tydzień się nacieszy +40KM i po chwili myśli, że więcej by się zdało Wracając do tematu to te głośniki maja bardzo duży potencjał i z czasem chce się je rozkręcić. No chyba że ktoś dysponuje odpowiednimi $ to od razu wzmacniacz montować. Można zamontować wzmacniacz z wejściem HI INPUT (np. focal impulse 4.320 przy pomocy adaptera adapter ISO) bez rezania instalacji, wpinając się w głośniki przy pomocy tego; złącze Edytowane 28 Czerwca 2019 przez pilKOZAK
gonti Opublikowano 6 Lipca 2019 Opublikowano 6 Lipca 2019 Hello, Jakby ktos mial watpliwosci czy warto instalowac Focal PS165FX do A4 B8 to polecam Wlasnie w swojej niuni zapakowalem 2 takie komplety (przod, tyl) z wyciszeniem i musze przyznac ze bardzo przyjemnie gra No ale w przyszlosci jeszcze PDX i SUB w lewy bok Jezeli ktos ma ochote obejrzec galerie to zapraszam A4 Focal Ps165fx – Dysk Google DRIVE.GOOGLE.COM pozdro M.
Gleba555 Opublikowano 6 Września 2019 Opublikowano 6 Września 2019 mam pytanie co myślicie o takich głośnikach Morel Maximis 602 V2 ?
Rekomendowane odpowiedzi