Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dystanse 25mm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim jestem nowy i mam mały dylemat bo kupiłem w idealnym stanie felgi z a3 17 7,5j i et56 i chce wsadzić do a4 b6. Czytałem i każdy mówi ze bez dystansu się nie obejdzie wiec kupiłem. Zamówiłem dystans 25mm na przód i tyl i teraz moje pytanie czy dobrze zrobiłem ? 

Opublikowano

dobrze, będzie okej. 

Opublikowano
  • Autor

A co myslisz jeśli zmienię i przód 20mm a tył 25mm będzie chyba lepiej ? 

Opublikowano

nie ma takiej potrzeby, będzie jeszcze trochę brakowało do zrównania się z błotnikiem. 

Opublikowano
  • Autor

To chyba bez różnicy a idealnie równo tez nie chce zobaczę czy się uda zamienić przynajmniej mam pewność ze każdy dystans od 20mm przy tym Et będzie dobrze wyglądał

Opublikowano
7 godzin temu, Jakub001 napisał:

To chyba bez różnicy a idealnie równo tez nie chce zobaczę czy się uda zamienić przynajmniej mam pewność ze każdy dystans od 20mm przy tym Et będzie dobrze wyglądał

A gdzie i jakie dokładnie chcesz kupić?

Opublikowano
  • Autor

Na Allegro zamówiłem 25mm przelotowe na przód i na tył ale chyba zmienię i będzie tył 25 a przód 20 żeby nie było idealnie z błotnikiem 

Opublikowano
11 godzin temu, Jakub001 napisał:

Na Allegro zamówiłem 25mm przelotowe na przód i na tył ale chyba zmienię i będzie tył 25 a przód 20 żeby nie było idealnie z błotnikiem 

Wstaw link sprzedawcy.

Jeżeli chodzi o szerokość 25mm - nie myślałeś jednak o przykręcanych zamiast przelotowych.

Opublikowano
  • Autor

Zobacz ofertę: Dystanse 25 mm AUDI VW SEAT 57,1 5x112 + ŚRUBY https://allegro.pl/oferta/dystanse-25-mm-audi-vw-seat-57-1-5x112-sruby-5057191464 goście wiedza co robią i robią dla drfterow dystanse 

Opublikowano
  • Autor

Dzwoniłem i pytałem kilku sprzedawców i przy 25mm nie ma potrzeby przykręcanych tylko wszystko musi idealnie siedzieć rozmawiałem tez z kilkoma znajomymi i tez mówią ze przelotowe są ok chyba ze masz inną opinie 

Opublikowano
3 godziny temu, Jakub001 napisał:

Dzwoniłem i pytałem kilku sprzedawców i przy 25mm nie ma potrzeby przykręcanych tylko wszystko musi idealnie siedzieć rozmawiałem tez z kilkoma znajomymi i tez mówią ze przelotowe są ok chyba ze masz inną opinie 

Ja zbieram opinie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podpowiem sklep internetowy marki Durarace - durarace.com/sklep. Szybka dostawa, bardzo duży wybór dystansów do różnych kół i różnych marek samochodow. Sam akurat kupowałem tutaj zestaw dystansów do Subaru i sobie chwalę. Udało się ładnie równo stabilnie zamontować, nie musiałem w tym celu korzystać z usługi warsztatu.