Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Gdzie dokładnie znajduje się pompka centralnego zamka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy śmigło w pompce jest zawsze takie samo czy inny pakiet to inne śmigło?

Opublikowano

musisz znaleźć pompkę podobną do twojej (podobny numer) i musi być z tyloma wyjściami na wężyki co twoja

Opublikowano
  • Autor

No i tu bym się kłócił z mcm00, ja już jestem po naprawie swojej pompki - załatwiłem 2 śmigła zanim znalazłem przyczynę tego że się łamią. Mam pompkę z 2 wyjściami, a śmigła zakładałem z zupełnie innych - z jednym wyjściem i obie wyglądały zupełnie różnie. Śmigła są identyczne we wszystkich A4 B5! Jeśli ktoś ma możliwość to może sprawdzić śmigło od pompki z Golfa 3 bo sama pompka wygląda identycznie jak te z których ja wyciągałem, a jest znacznie tańsza ta z Audi.

Opublikowano

No i tu bym się kłócił z mcm00, ja już jestem po naprawie swojej pompki - załatwiłem 2 śmigła zanim znalazłem przyczynę tego że się łamią. Mam pompkę z 2 wyjściami, a śmigła zakładałem z zupełnie innych - z jednym wyjściem i obie wyglądały zupełnie różnie. Śmigła są identyczne we wszystkich A4 B5! Jeśli ktoś ma możliwość to może sprawdzić śmigło od pompki z Golfa 3 bo sama pompka wygląda identycznie jak te z których ja wyciągałem, a jest znacznie tańsza ta z Audi.

może zmieniałeś tylko śmigło, a trzeba też zmienić bieżnię która znajduje się dokoła, bo przez nią łamią się wirniki[br]Dopisany: 25 Marzec 2009, 22:57_________________________________________________ja 3 lata temu zmieniłem śmigło i bieżnię, jak na razie wszystko śmiga cacy :decayed:

Opublikowano
  • Autor

zmieniałem śmigło i bieżnię - obydwa elementy są identyczne :)