Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

oryginalne czy nie oryginalne radio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie co leprze?? chce u sb zrobic 2 din z tym ze nie jestem do konca zdecydowany czy brac rns-e czy radio z androidem

Mam na mysli ze ori smiga jak trzeba i obsluguje zmieniarke,fabryczny sub w bagazniku i wszytkie glosniki graja a jak podlacze nie ori to gra tylko przod i trzeba separator do anteny dodawac

Sa jeszcze 2 sprawy ori obsluguje fisa i wyswietla jakies info na nim i sterowanie z multifunkcji a czy radio z androidem jesli podlacze takie z dekoderem can czy bedzie pokazywac jakies info na fisie i czy bedzie graly wszystkie glosniki razem z fabrycznym subem? nie ukrywam ze skoro mam go w bagazniku to chcialbym z niego korzystac no i mam zmieniarke ktora moge wykorzystac skoro zajmuje mi troche miejsca w schowku aktualnie mam concert cd w ktorym laser ma juz chyba swoje najleprze lata za soba i bardzo slabo czyta plyty , najlepiej ida mu oryginalnie tloczone ale nie moga byc bardzo porysowane wydaje mi sie ze wymiana lasera zalatwi sprawe ale ja chce miec nawigacje i mp3 w furce.

Duzo jezdze i nawi mi sie przydaje zeby ciagle nie meczyc telefonu a co do muzy to ciagle slucham i lubie sobie podglosnic dosyc mocno 

Podobno wyszedl jakis nowy model rns-e na 2010 rok czy to prawda czym sie rozni od starszej wersji? mozna z tej starszej wersji przeniesc panel czolowy radia do nowszej zeby zachowac bebechy nowego radia podobno lepiej sie sprawuje i czyta bardziej pojemne karty pamieci sd hc 

Czy nie bedzie problemow z jego funkcjonowaniem w b7 z 2005?? czy trzeba cos jeszcze zmieniac w aucie? Poradzcie cos napewno ktos z was juz to przerabial i wie co sie z tym je co byscie kupili jak byscie byli na moim miejscu? Czekam cenne rady gdyz chce dbac o to autko i chcialbym sie w nim jak najlepiej czuc bo szybko nie kupie juz nastepnego gdyz mam juz pewne plany  i nie moge ciagle wydawac kasy.

Opublikowano

ja stałem przed takim dylematem i wybrałem bramkę numer 3 ? nigdy nie żałowałem ?

RNS-E jest niby spoko, ale nie w dzisiejszych czasach... to po prostu ładny odtwarzacz cd mp3 z możliwością podpięcia kamery ? nawigacja w nim to padaka, muzy nie prześlesz po bt...

android niby spoko, ale jakość tych radioodtwarzaczy, odbiór radia, jakość dźwięku, czas uruchamiania... fajne bajery ale na trochę, potem w codziennym użytkowaniu jest często frustrujące...

i moja propozycja i wybór, którego ani razu nie żałowałem... radujko aftermarketowe firmowe... Ja wybrałem JVC ze względu na obsługę android auto oraz dedykowaną aplikację Spotify i bt-audio w 1 urządzeniu. Chcesz się bawić w mapy google - no problem, denerwująCię reklamy w radiu na codzień w drodze do pracy - nawet nie wyjmujesz telefonu z kieszeni i łączysz się po BT i lecisz z muzą ze spotify, na wyświetlaczu masz okładkę, tytuły itd, całością sterujesz z radia, nie z telefonu... Łączy się automatycznie w kilka sekund po uruchomieniu... Do tego masz zestaw głośnomówiący w komplecie w cenie, asystenta google, możliwość podpięcia kamery bezpośrednio, bez żadnych udziwnień jak w RNS... I kosztuje to mniej jak radio z androidem... Muzę możesz oczywiście puścić po prostu przez bluetooth np z YT czy z plików w telefonie... masz 2 porty USB z szybkim ładowaniem telefonu, podpinasz pendrive lub czytnik kart... Teledyski też obsługuje ? Do tego wszystkiego interfejs do sterowania z kierownicy MF (programowalny). No i jakość dźwięku... BOSE zyskało nowe życie. Jakby co to jako, ze zamierzam puścić auto "w świat" to mam mój zestaw audio do sprzedania :decayed: no i jestem z WRO :lol1:

https://a4-klub.pl/offers/offer/13683-radyjko-2-din-jvc-kw-m730bt-rns-e-wymięka-d-android-auto-apple-carplay-spotify-telefon-gps-multifunkcja-kamera-kw-gratis-nowa-cena/

Edytowane przez pawelosinski83