andzia18 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Witam,ostatnio mam problem z otworzeniem przedniej maski.Wydawało mi się,że strzeliła linka ale gdy pojechałem do mechaniora to się okazało...pęknięty haczyk przytrzymujący linke przy dżwigni(są tam dwa takie haczyki) :confused4:Ale to nie wszystko,przy próbie otworzenia maski(linkę mechanik pociagnął kombinerkami)zerwała się też linka przy samym końcu :wallbash:Teraz muszę chyba... a raczej napewno kupić linkę + dżwignię.Ale nie wiem gdzie.Powiedzcie gdzie mogę te części nabyć??
andzia18 Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Opublikowano 12 Marca 2009 ten kod obejmuje cały zestaw(linka + dżwignia)?? a orientujesz się może jaka cena tego zestawiku??
Daimos Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Jest to cały zestaw, tzn: linka, dźwignia, klamra, a koszt ok. 85zł.
Cineksik Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 jak najprościej zamówić? podjechać lub zadzwonić do ASO
marsiu Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 a jak otworzyć taką zatrzaśniętą klapę??
jkm Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 a jak otworzyć taką zatrzaśniętą klapę?? najlepiej wjedź na kanał i spod samochodu przy zamku maski będzie taki metalowy element w którym linka jest zamocowana do zamka i musisz go popchnąć (nie pamiętam) czy w górę czy w lewo albo prawo
Rekomendowane odpowiedzi