andzia18 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Witam,ostatnio mam problem z otworzeniem przedniej maski.Wydawało mi się,że strzeliła linka ale gdy pojechałem do mechaniora to się okazało...pęknięty haczyk przytrzymujący linke przy dżwigni(są tam dwa takie haczyki) :confused4:Ale to nie wszystko,przy próbie otworzenia maski(linkę mechanik pociagnął kombinerkami)zerwała się też linka przy samym końcu :wallbash:Teraz muszę chyba... a raczej napewno kupić linkę + dżwignię.Ale nie wiem gdzie.Powiedzcie gdzie mogę te części nabyć??
andzia18 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 ten kod obejmuje cały zestaw(linka + dżwignia)?? a orientujesz się może jaka cena tego zestawiku??
Daimos Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Jest to cały zestaw, tzn: linka, dźwignia, klamra, a koszt ok. 85zł.
Cineksik Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 jak najprościej zamówić? podjechać lub zadzwonić do ASO
jkm Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 a jak otworzyć taką zatrzaśniętą klapę?? najlepiej wjedź na kanał i spod samochodu przy zamku maski będzie taki metalowy element w którym linka jest zamocowana do zamka i musisz go popchnąć (nie pamiętam) czy w górę czy w lewo albo prawo
Recommended Posts