ferdek77 Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Witam mam problem z podgrzewaniem fotela,dzisiaj włączyłem sobie na dwójeczkę grzanie.Zrobiło sie ciepło,jadę sobie zadowolony i nagle poczułem zapach jak przy prasowaniu,myślę sobie co jest grane przykładam rękę parzy,patrze a tu zaczyna sie dymić szybko wyłaczyłem,ale i tak skora sie trochę przypaliła Co może być przyczyna? błędy w elektronice? Jak odłączyć grzanie foteli aby w przyszłości sie nie spaliły pozdrawiam
malik Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Szukaj na forum tematów o rozbieraniu foteli i wymianie maty grzewczej.
Gość BIKER Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/b5_abc_naprawa_podgrzewania_w_fotelach_przednich-t23888.0.html
ferdek77 Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Opublikowano 13 Marca 2009 ok.trochę przeglądnełem forum(wczesniej bylem w letkim szoku) widze że dużo ludzi ma z tym problem,trochę zabawy jest po odłaczeniu poduszek mogą pojawić się błedy? będzie potrzebny vag?
malik Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Rób wszystko na odłączonym akumulatorze to nie będzie żandych błędów.
MRoger Opublikowano 13 Marca 2009 Opublikowano 13 Marca 2009 Witam mam problem z podgrzewaniem fotela,dzisiaj włączyłem sobie na dwójeczkę grzanie.Zrobiło sie ciepło,jadę sobie zadowolony i nagle poczułem zapach jak przy prasowaniu,myślę sobie co jest grane przykładam rękę parzy,patrze a tu zaczyna sie dymić szybko wyłaczyłem,ale i tak skora sie trochę przypaliła Co może być przyczyna? błędy w elektronice? Jak odłączyć grzanie foteli aby w przyszłości sie nie spaliły pozdrawiam f*ck .... gdzie Ci się skóra przypaliła .... jaka na twardo
ferdek77 Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Opublikowano 13 Marca 2009 spokojnie jajka całe :gwizdanie: na lewym boczku sie trochę przypaliła Hej,zna ktoś jakiegoś magika od foteli z okolic Tarnowa albo Legnicy,ja niestety się poddałem,brak niektórych narzędzi i pewności że to poskładam do kupy
Rekomendowane odpowiedzi