Jump to content
IGNORED

[ALL B6] Dym z fotela

Recommended Posts

Posted

Witam mam problem z podgrzewaniem fotela,dzisiaj włączyłem sobie na dwójeczkę grzanie.Zrobiło sie ciepło,jadę sobie zadowolony i nagle poczułem zapach jak przy prasowaniu,myślę sobie co jest grane :mysli: przykładam rękę parzy,patrze a tu zaczyna sie dymić :shocked: szybko wyłaczyłem,ale i tak skora sie trochę przypaliła :wallbash: Co może być przyczyna? błędy w elektronice?

Jak odłączyć grzanie foteli aby w przyszłości sie nie spaliły

pozdrawiam

Posted

Szukaj na forum tematów o rozbieraniu foteli i wymianie maty grzewczej.

Posted

ok.trochę przeglądnełem forum(wczesniej bylem w letkim szoku) widze że dużo ludzi ma z tym problem,trochę zabawy jest :shocked: po odłaczeniu poduszek mogą pojawić się błedy? będzie potrzebny vag?

Posted

Rób wszystko na odłączonym akumulatorze to nie będzie żandych błędów.

Posted

Witam mam problem z podgrzewaniem fotela,dzisiaj włączyłem sobie na dwójeczkę grzanie.Zrobiło sie ciepło,jadę sobie zadowolony i nagle poczułem zapach jak przy prasowaniu,myślę sobie co jest grane :mysli: przykładam rękę parzy,patrze a tu zaczyna sie dymić :shocked: szybko wyłaczyłem,ale i tak skora sie trochę przypaliła :wallbash: Co może być przyczyna? błędy w elektronice?

Jak odłączyć grzanie foteli aby w przyszłości sie nie spaliły

pozdrawiam

f*ck .... gdzie Ci się skóra przypaliła .... jaka na twardo :kox:

Posted

spokojnie jajka całe :gwizdanie: na lewym boczku sie trochę przypaliła

Hej,zna ktoś jakiegoś magika od foteli z okolic Tarnowa albo Legnicy,ja niestety się poddałem,brak niektórych narzędzi i pewności że to poskładam do kupy :wallbash: