wojteckis1 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Po uruchomienu silnika standardowo po 2-3sek autko podczas jazdy jest ok. natomiast jak mi odpali po ok.5,6 sek. (oczywiście odpala z tzw. 1 kopa) to w czasie jazdy podczas przyspieszania jakby tracił moc,dławił się - to zdarza mi się sporadycznie, ale się zdarza.Czy ktoś zmagał się z podobnym problemem?
wojteckis1 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Jeszcze nie.Zastanawiałem się nad kupnem jakiejs dobrej miksturki do czyszczenia całego układu paliwowego.Chciałem zapytać czy z czymś takimś mieliście problem i udał się to zwalczyć bez VAG-a? w ostatczności dam te 50zł za niego.
Ronin Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Chciałem zapytać czy z czymś takimś mieliście problem i udał się to zwalczyć bez VAG-a? w ostatczności dam te 50zł za niego. No to mamy następnego chłopskiego filozofa, pyta ale i tak wie najlepiej. Facet, jak nie masz 50 zł to zmień robote i głowy nie zawracaj. Note bene na spotach można to zrobić darmo. Wyczyść przepustnice, może się poprawi - potem trzeba zaadaptować. To trzyyyyymaj te 50 zł, będzie jak znalazł. Zdrówka
Recommended Posts