RadekO Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 (edytowane) Witam, posiadam moduł świateł dziennych : Moduł świateł dziennych - długie 30% mocy st.plus. 7744957078 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 59 zł - Moduł świateł dziennych - długie 30% mocy st.plus. (7744957078). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo... i chciałbym się podpiąć do instalacji, żeby uzyskać światła dzienne w drogowych. Pomożecie ? Edytowane 4 Października 2019 przez RadekO
Misieqq7 Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 Witaj montowałem taki sam. co chciałbyś wiedzieć?
RadekO Opublikowano 5 Października 2019 Autor Opublikowano 5 Października 2019 Kompletnie nie wiem skąd mam wziąć poszczególne przyłącza, mam sie wpinać w ten moduł powyżej bezpieczników ?
Misieqq7 Opublikowano 9 Października 2019 Opublikowano 9 Października 2019 W dniu 5.10.2019 o 20:22, RadekO napisał: Kompletnie nie wiem skąd mam wziąć poszczególne przyłącza, mam sie wpinać w ten moduł powyżej bezpieczników ? plus minus z aku światła drogowe i pozycyjne bądz mijania zależy jak chcesz przy których światłach ma gasnąć, szukaj przy wtyczkach lamp. miernik potem zapal światło . plus po zapłonie z kostki wentylatora odepnij kostkę i sprawdz na zapłonie który to kabel jak nie to popatrzę u siebie. jak sobie nie poradzisz z miernikiem to mająć chwilę zerknę do siebie i Ci napiszę pod ktorę kable masz się wpiąć.
Rekomendowane odpowiedzi