Misieqq7 Opublikowano 28 Października 2019 Opublikowano 28 Października 2019 Witam jaki numer maja lampy wersja europa a angielskie? czym jeszcze się różnią? jakieś strzałki?? pozdro
booolek Opublikowano 28 Października 2019 Opublikowano 28 Października 2019 Jak masz je na stole to zobacz na przesłonę. od tylu (od strony palnika) zerknij przez gniazdo palnika to będziesz widział na dolnej części przesłonę ,powinien być spad w lewą stronę. Europa - spad w lewą stronę Anglia - spad w prawą stronę 1
Misieqq7 Opublikowano 28 Października 2019 Autor Opublikowano 28 Października 2019 Godzinę temu, booolek napisał: Jak masz je na stole to zobacz na przesłonę. od tylu (od strony palnika) zerknij przez gniazdo palnika to będziesz widział na dolnej części przesłonę ,powinien być spad w lewą stronę. Europa - spad w lewą stronę Anglia - spad w prawą stronę znaczy narazie przeglądam oferty i jest niby napisane europa ale chcę być pewny co kupuje. myślałem że numerami się też różnią.
Misieqq7 Opublikowano 29 Października 2019 Autor Opublikowano 29 Października 2019 chyba już wiem jaka jest różnica w oznaczeniu lamp między Eu a UK. przeszukałem trochę aukcji i zauważyłem, że na wlepce serwisowej po niżej znaku E1 są numery np 1802 1804 bez żadnej strzałki i tak jest w wersja europejskiej. w Angielskiej natomiast zauważyłem, że poniżej numeru np 1804 jest strzałka w prawo . Myślę, że to jest ta różnica może się mylę, ale nic nie mogę znaleźć na ten temat. Może ktoś się jeszcze wypowie i potwierdzi.:)
booolek Opublikowano 29 Października 2019 Opublikowano 29 Października 2019 Oznaczenie numeryczne też jest różne ,,,ale jeśli znajdziesz w dobrej cenie jakieś bixy,nie mając pewności czy to europa to nie ma wielkiej filozofii żeby z angielskich zrobić europejskie.
Rekomendowane odpowiedzi