Opublikowano 16 Listopada 20196 l witam.nie moge zgrac telefonu z mmi zeby miec internet w aucie z komorki jest karta sim w mmi ale tylko pokazuje 2g dodatkowo nie mozna ustawic mapy na google earth. telefon widzi po bluetooth ale niestety tez mozliwosci sparowania go na rozmowe.telefon dziala z karty w aucie.czy jest mozliwosc ze auto pochodzi z USA i sa inne czestotliwosci i co zrobic zeby wszystko chodzilo.
Opublikowano 16 Listopada 20196 l Autor Mam nowe mapy polskie menu radio nie przekodowane poprzedni wlasciciel porobil ale radia nie przekodowal i iczywiscie problem jak w opisie. Telefon widzi mmi po wifi ale nie chce sie polaczyc. Chcialbym miec google earth i wszystko co powinno dzialac jak po europie. Jaka cena tych przeróbek. Bede 24 jechal do ustki. Jaka cena i czasowo jak wyglada
Opublikowano 16 Listopada 20196 l Albo konwersja zle wykonana moze przy ladowaniu softu cos sie wysypalo tuner musi byc tez przerobiony zeby bylo wszystko jak w eu jaka wersja sw jest?
Opublikowano 16 Listopada 20196 l Autor Mam tylko takie zdjecie. Nie mam w tej chwilii auta. Jestem poza domem do czwartku
Opublikowano 16 Listopada 20196 l Autor Wiec czasowo i kwotowo ile ta przerobka razem z wifi radio i bt
Opublikowano 26 Listopada 20196 l Autor I jak. Sprobujemy ogarnać ten temat. Jestem w Ustce i mam mozliwosc podjechać do Ciebie Edytowane 26 Listopada 20196 l przez korba77