szefu89 Opublikowano 16 Listopada 2019 Opublikowano 16 Listopada 2019 Witam, Zakupiłem ostatnio audi a4 b8, mam wersję mmi 2g high i złącze ami w schowku. Co mogę podpiąć aby działało do tego? Kupilem kabel USB z bluetooth ale to nie działa, pytanie czy jak kupie samo USB to będzie działać? Mam też kabel pod ipoda, ale brak ipoda żeby przetestować. Może ma ktoś to i powie co można podpiąć?
szefu89 Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Opublikowano 19 Listopada 2019 Rozumiem, że nikt na forum nie posiada MMI 2g high ze złączem ami ...
Dżony69 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Opublikowano 8 Grudnia 2019 kabel z bt potrzebuje jeszcze zasilania, bo masz tam wtyk męski do którego potrzebujesz zasilanie by bt działało.
loni Opublikowano 16 Grudnia 2019 Opublikowano 16 Grudnia 2019 witam proszę o informacje mianowicie mam audi a4b8 2008r a pytanie dotyczy ami umnie w schowku niema żadnego dodatkowego urzadzenia tak zwane music interface a w lewym tylne nadkole jest dvd na konsoli jes cd i pytam gdzie podłączyc Zmieniarka BT/USB/SD/AUX Audi MMI 2G A4 A5 A6 A8 proszę o podpowiedzi ? dzieki pozdrawiam Zmieniarka BT_USB_SD_AUX Audi MMI 2G A4 A5 A6 A8 Q 8685347950 - Allegro.pl.mhtml
Piter Selers Opublikowano 17 Czerwca 2022 Opublikowano 17 Czerwca 2022 W dniu 16.11.2019 o 16:31, szefu89 napisał: Witam, Zakupiłem ostatnio audi a4 b8, mam wersję mmi 2g high i złącze ami w schowku. Co mogę podpiąć aby działało do tego? Kupilem kabel USB z bluetooth ale to nie działa, pytanie czy jak kupie samo USB to będzie działać? Mam też kabel pod ipoda, ale brak ipoda żeby przetestować. Może ma ktoś to i powie co można podpiąć? Będzie działało samo USB
Rekomendowane odpowiedzi