Junior123 Opublikowano 22 Listopada 2019 Opublikowano 22 Listopada 2019 Mam taki problem, że lewa strona głośnikow gra słabiej niż prawa. Co może być powodem?
pilKOZAK Opublikowano 2 Grudnia 2019 Opublikowano 2 Grudnia 2019 (edytowane) w MMI może masz przestawione ustawienia balansu/fadera. Czasem się tak ustawia, siedząc bliżej lewej strony to się ją przycisza, a że prawa dalej to ustawia się trochę głośniej... Edytowane 2 Grudnia 2019 przez pilKOZAK
kaktusr Opublikowano 14 Grudnia 2019 Opublikowano 14 Grudnia 2019 d*pa tam, zapewne palą się Mu tak jak u mnie, najpierw spaliły się dwa prawe, później lewy przód zaczynał grać ciszej i dzisiaj już nie gra. Mowa o tych basowych w drzwiach, gówno warte jest to audio w b8 i tyle w temacie, jak masz kasę zakładaj od razu coś lepszego albo tak jak Ja niestety kupuj drugą używkę która zaraz znowu padnie
pilKOZAK Opublikowano 18 Grudnia 2019 Opublikowano 18 Grudnia 2019 W dniu 22.11.2019 o 17:24, Junior123 napisał: Co może być powodem? Rozwikłałeś "zagadkę"?
Junior123 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2019 Bede podmienial jak będę miał chwilę czasu na nowe. Wydaje mi się że się spaliły ale kto wie może to wiązka. Prawe grają normalnie ale ogólnie te głośniki to syf.
Rekomendowane odpowiedzi