Kubek 2020 Opublikowano 28 Listopada 2019 Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) Cześć klubowicze ? Potrzebuje od Was pomocy. Zakupiłem kabel, podłączyłem i chciałem wreszcie posłuchać muzyki z telefonu. Hmmm.. nie udało się. Urządzenie widać, łączy się z telefonem, przesyła ( chyba;))muzykę z telefonu bo milknie ale i głośniki w aucie milczą. Poniżej dodałem zdjęcia tego co udało mi się zrobić. Czy ktoś z Was może doradzić co zrobić aby słuchać muzyki z telefonu ? Proszę o pomoc w identyfikacji mojego sprzętu. Jaki to model? Edytowane 1 Grudnia 2019 przez Kubek 2020
Kubek 2020 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2019 Cześć Jest szansa aby mi ktoś z Was pomógł ustalić w jaki sposób, co mam zrobić aby słuchać muzyki z telefonu ( YouTube) w moim samochodzie ?
robi4020 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Co zrobiłeś do tej pory, gdzie podłączyłeś odbiornik BT i co jeszcze zrobiłeś oprócz aktywacji zielonego menu?
Kubek 2020 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2019 Cześć. To urządzenie podłączyłem do gniazda w schowku ale nie działało. Oddałem. Uruchomiłem w zielonym menu funkcje Aux bo nie było jej. Nadal nie działało z tym urządzeniem. Zastanawiam się czy może ono było uszkodzone lub co jeszcze mogę zrobić aby słuchać muzyki z telefonu. Tyle brakuje do pełni szczęścia z posiadania audi ?
Rekomendowane odpowiedzi