Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Rozebranie foteli S-Line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, podpowie ktoś albo podeśle zdjęcia jak rozkręcić fotel kierowcy S-Line grzany,środek materiał,boki skóra A4 B8. Podczas ruszania słychać w środku fotela,od spodu stuk i tak samo podczas hamowania,myślałem że to coś pod fotelem i wykręciłem cały fotel,przepatrzyłem czy coś nie ociera od spodu(jakaś wiązka kabli czy coś),skręciłem i jest jeszcze głośniej niż było i na pewno od środka fotela ten dźwięk dochodzi.

Opublikowano

Jeśli dobrze pamiętam to zacząć trzeba od pleców oparcia. Tam jest plastikowa osłona, którą odczepiasz u dołu. Nie jest to proste, ciężko idzie. Trzeba ją trochę odchylić i wepchać duży płaski śrubokręt którym wychaczysz  ją z zaczepów. Zanim zaczniesz dobrze jeszcze raz obejrzyj wszystko bo wątpię aby coś Ci latało w środku. Tam nie bardzo co ma latać. Jeśli to są fotele elektryczne to obejrzyj spód fotela (kable, sterownik i przełączniki po bokach). Jeśli są lędźwie elektryczne to może i wewnątrz coś się zadziało z mechanizmem od lędźwi ale to będzie w oparciu, nie w siedzisku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Właśnie jakiś czas temu miałem sytuacje że w lędźwiach gdzie jest pompowanie gdy się mocno odchyliłem do tyłu coś strzeliło, pompowanie działa normalnie ale może coś się tam urwało i się przesuwa. Czyli ta plastikowa obudowa jest na zatrzaski które trzeba pociągnąć żeby wyszły?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

po boku są spinki metalowe , pozostałe sa "haki" które sa wsuwane w góre i w dół