autoalex Opublikowano 21 Marca 2009 Opublikowano 21 Marca 2009 POMOCY Posiadam A4 Avant Sport 1,9 AWX i mam problem ktory mi sie pojawil wczoraj pierwszy i mam nadzieje ostatni raz. Zgasla mi podczas jazdy. Objawy : Jechalem i zgasla tak jak bym nie mial paliwa. Probowalem krecic i nie chce odpalic. Sciagnelem pokrywe paska rozrzadu nic sie nie urwalo ani tez pasek nie przeskoczyl. A zbiornik ma w polowie pelny. Podlaczylem w domu do VAG OBD2 i zeskanowalem w poszukiwaniu bledow. Wynik byl dodatni mam dwa bledy. Jak wcisne przycisk kasuj pojawiaja sie ponownie !!! Pomożcie bo nie ma czym do pracy jezdzic 17994 Zawór magnetyczny zawieszenia silnika strona 1 i 2 - zwarcie do plusa brak osprzętu / nie związany ze sprzętem 17932 Przekaźnik pompy paliwa - przerwa/zwarcie do masy brak osprzętu / nie związany ze sprzętem P.S. Wydaje mi sie ze to przekaznik pompy paliwa. Znalazle gdzie sie znajduja te przekaznik tylko ktory to jest dokladnie bo sa az 4 podobne z takimi prawie samymi schematami. Jezeli ktos sie lepiej zna prosilbym o POSTA Alex ;(
gaciu Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Przekażnik nazywa się J17. ELSA mówi tak: By gaciu at 2009-03-21
GRazny Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 zmień w profilu te B7... bo sie człowiek zastanawia...
Rekomendowane odpowiedzi