Ireneusz351 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Witam,nie mogę złożyć tylnej kanapy,lewy plastikowy przełącznik odpadł ,czy można w inny sposób złożyć tylny fotel?
aker Opublikowano 30 Grudnia 2019 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Witaj Z tyłu masz kanapę siedzisko i oparcie i z czym masz problem z siedziskiem czy oparciem ?jeśli możesz to zrób foto tego przełącznika bo za bardzo nie wiadomo o co chodzi.
Ireneusz351 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2019 Godzinę temu, Ireneusz351 napisał: Witam,nie mogę złożyć tylnej kanapy,lewy plastikowy przełącznik odpadł ,czy można w inny sposób złożyć tylny fotel?
Ireneusz351 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2019 Wygląda jakby górna część odpadła
aker Opublikowano 30 Grudnia 2019 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Tak,z tym już nic nie zrobisz patrzyłem u siebie czy mam coś takiego ale mam stronę prawą a Ty potrzebujesz lewą str.kierowca
afroo. Opublikowano 31 Grudnia 2019 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Wkręt tam widać więc wykręć go i spróbuj zdemontować tę osłonę plastikową. Może pod nią uda się podważyć i zwolnić zamek. Później to już wymiana mechanizmu jak będzie oparcie uwolnione. 1
Ireneusz351 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2019 Wykręciłem wkręt,póbowałem zdjąć obudowę ,ale gdzieś jeszcze trzyma ,muszę szukać dalej gdzie...
aker Opublikowano 31 Grudnia 2019 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Jest jeszcze jedna śrubka ale dostaniesz się dopiero jak otworzysz oparcie jeśli masz dzielone oparcie to otwórz drugą stronę i będziesz widział tą śrubkę. Zobacz jak działa przeciwna klamka i teraz musisz to jakoś próbować otworzyć. 1
Rekomendowane odpowiedzi