KrzyHo Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Czytałem że cofnięto homologację na radia uniden. I z tego co się dowiedziałem, radia na które była wystawiona homologacja jeszcze przed jej cofnięciem są dopuszczone do użytku. W ramach klubowej pomocy, ktoś kto ma homologację jeszcze starą na te radia, mógłby je zeskanować i podzielić się z kolegami z naszego forum?? Na pewno wielu osobom się to przyda. Ja już mam inne radio, ale wiele osób ma teraz stracha że miśki mogą im zabrać radio do kontroli itp. Sorry, znalazłem w innym wątku, ale musiałem chwilę pogrzebać. Dzięki uprzejmości jednego z kolegów forum. http://odsiebie.com/pobierz/1421124---43a3.html Może ktoś tu szybciej znajdzie.
truckmaniac Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 To wszystko prawda, co piszesz. Zauważ jednak, że od czasu cofnięcia homologacji minęło juz sporo czasu, a jeszcze nikt radia nie stracił.
KrzyHo Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Opublikowano 22 Marca 2009 no w sumie masz racje. Ale można mieć pecha i 100 przejedzie z tym radiem a 101-szego zatrzymają i zabiorą radio. Przezorny zawsze ubezpieczony.
Rekomendowane odpowiedzi