Nidhog Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Kupiłem właśnie audi a4 B8 bez bluetooth. Chciałbym takowy dołożyć z mikrofonem w podsufitce. Macie jakieś gotowe zestawy do montażu w jakiś normalnych pieniądzach? w Samochodzie MMI 2G High. Może ma ktoś coś ciekawego z Was w sprzedaży? Pozdrawiam!
robi4020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 szukaj na znanym portalu aukcyjnym jak chcesz w oryginale: 4E0 910 336 C szukaj z mikrofonem i wiązką kabli+kabel optyczny.
Nidhog Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) Z braku laku chyba zdecyduje się na skompletowanie oryginalnych części. Pytanie tylko dotyczy mikrofonu. Mam dostęp do Partslinka i w-g Vinu filtruje, że mam mikrofon w samochodzie, chyba, że coś źle zinterpretowałem. Proszę również o pomoc w doborze okablowania pasującego do modułu. edit: Teraz grzebie w programie i wyświetla się, że mam również w moim samochodzie moduł o numerze 4E0910336MX. Wpisując ten numer wyświetla się wszędzie, że to moduł bluetooth. Proszę o rozjaśnienie sprawy. Edytowane 6 Stycznia 2020 przez Nidhog zmiana koncepcji
Rekomendowane odpowiedzi