Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Montaż halogenów do A4 przed liftem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Temat byl juz poruszany kilka razy i troche poszukalem i cos niecos znalazlem no ale nie wszystko wiec pozwolilem sobie jeszcze raz zalozyc post na ten temat. Jak cus to nie bijcie :przebiegly:

A wiec tak.

Mam zamiar zalozyc sobie halogeny w zderzak do mojej A4 z 96 roku i mam takie pyt:

Wyszukalem cus niecos w jednym poscie http://www.a4-klub.pl/smf/swiatla_przeciwmgielne_przednie-t8961.0.html ze kolega koziol zastosowal kratki do halogenow z modelu 00-01 i tak lukalem na allegro to nie moge namierzyc takich kratek bo kratki zespolone z otworem pod halogen sa niby z modeli 00-05 czy jakos tak, a kratki z modeli po lifcie czyli 99-01 to osobne czyli osobno kratka i osobno maskownica halogena. I teraz juz sie pogubilem o co biego z tymu kratkami. Oswieci mnie ktos moze?? :mysli: :mysli: :mysli:

A druga sprawa to samych halogenow to tez z ktorego modelu je szukac tego 00-05 czy 99-01?? :mysli:

A trzecia sprawa to jak wyglada sprawa przycisku do halogenow, czy przednie halogeny sa podpiete wraz z przyciskiem o tylnego swiatla przeciwmgielnego czy jest osobny przycisk do halogenow przednich i osobny to tylnego swiatla przeciwmgielnego?? :mysli:

Opublikowano

Mogles kontynowac tamten watek :tongue4:

Opublikowano

Co do tematu kratek, to tez jestem ciekawy jak to z tym jest... Natomiast co do przycisków, to są oddzielne od przednich i tylnego. Z tym że jeśli włączysz tylne przeciwmgielne, to razem z nim włącza sie przód

Opublikowano
  • Autor

Co do tematu kratek, to tez jestem ciekawy jak to z tym jest... Natomiast co do przycisków, to są oddzielne od przednich i tylnego. Z tym że jeśli włączysz tylne przeciwmgielne, to razem z nim włącza sie przód

niom to git.... a orientujesz sie jak ten przycisk wyglada mniej wiecej???

Opublikowano

niom to git.... a orientujesz sie jak ten przycisk wyglada mniej wiecej???

tu masz dokładniejsze foto na tej aukcji, przełącznik drugi od lewej :wink4:

http://moto.allegro.pl/item582619717_panel_sterujacy_klimatyzacji_audi_a4_95_98.html

ja już mam :kox:

Opublikowano
  • Autor

okiejjjj.. a co z tymi kratkami?? bo kurcze dalej niewiem od jakiego modelu szukac?

Opublikowano

ja już mam :kox:

Wyrezałeś halogeny? Zapodaj jakieś foto jak mozesz.

Opublikowano

narazie zebrałem graty, i oddałem kratki do spawania, a halogeny kupiłem z allegro, nie ORI, możesz zobaczyć w moim wątku, jak tylko odbiorę kratki, to zaczynam rezać, choć trzeba bedzie wykombinować, jakiś uchwyt, bo nie ma się tam czego zaczepić, ale ze spryskami lamp dałem rade to i to ogarne :cool1: