Cukier191 Posted March 25, 2020 Posted March 25, 2020 Witam. Mam problem z zapalającymi się kontrolkami abs i ESP. Pojechałem na kompa i pokazało mi błąd (czujnik obrotowy koła prawy tył) czujnik wymieniony a broblem dalej został z tym, że wcześniej zapalał się przy prędkości 140 a teraz na nowym czujniku przy 90 ?♂️ zastanawiam się czy może to być wina piasty bo powiem szczerze, że po oczyszczeniu jej z rdzy itd stan zębów był tragiczny uszczerbione niektóre starte prawie do zera. Rok wcześniej miałem ten sam problem z lewą stroną ale po wymianie czujnika i oczyszczeniu piasty problem zniknął ale piasta z lewej strony była w dużo lepszym stanie. Macie może jakieś inne pomysły i sugestie? Z góry dzięki za pomoc.
Cukier191 Posted March 25, 2020 Author Posted March 25, 2020 Piastę już zamówiłem, i w piątek wymieniam. Chodzi mi bardziej czy może być jeszcze jakaś inna przyczyną tych kontrolek.
Cukier191 Posted April 4, 2020 Author Posted April 4, 2020 Koronka ABS była przyczyną. Wymiana piasty i wszystko działa jak trzeba ?
Recommended Posts