SushiSakana Opublikowano 28 Marca 2020 Opublikowano 28 Marca 2020 (edytowane) Witajcie B7 BRB sedan przy którym praktycznie nic nie modziłem poszedł szybciutko do nowego właściciela wiec ruszyłem na łowy po kolejną b7. Miało być ambitnie, a4 w której już nie będzie nic do modzenia ale wyszło inaczej. Trafiła mi się od znajomego po taniości taka sztuka, wiem że nie zbyt lubiana konfiguracja wśród ludzi z forum ale na tą chwilę nie narzekam . Avancik prezentuje się następująco: Rok produkcji/modelowy: 08.05.2007/2007 Silnik: BPW 140km/320nm Skrzynia: Multitronic JZU Zawieszenie: 1BV Sline zewnętrzny + wewnętrzny Kolor: LY7G Środek pól w ledzie/pół żółte żarówy Wiadomo po zakupie od razu wleciał pakiecik szybkiej reanimacji, jeździła na kutastrolu Archoil 2820 płukanka Czyszczenie miski Filtr oleju + paliwa mann Motul x-clean c3 5w40 Archoil 9100 dodatek do oleju Do wymiany/naprawy: Stuki w zawieszeniu, trzeba będzie sprawdzić Olej w skrzyni - na lampie tył, wywala błędy o spalonych żarówkach W PLANACH: Chip nie przekraczający 400nm, MULTITRONIC Podwójny wydech 2,5tdi/2.0tdi (właśnie trwają negocjacje cen) Dokładka pod wydech w czarnym połysku Kratki halogen w czarny połysk Środek grilla czarny połysk Full led wnętrze Usunąć pozostałości kleju po naklejkach Tunel bez otworów montażowych na uchwyt tel. Zrobić coś z opadającą na klapę wycieraczką tył! Fotki Edytowane 28 Marca 2020 przez SushiSakana
Rekomendowane odpowiedzi