Kamx Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Cześć, Mam problem jak w załączonym video. Ktoś się może spotkał z tym? IMG_0334.avi IMG_0335.avi
pitasss10 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Joystick służy tylko do przemieszczania się po mapie. Przynajmniej w 3G High tak jest. W menu musisz kręcić pokrętłem
Kamx Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Godzinę temu, pitasss10 napisał: Joystick służy tylko do przemieszczania się po mapie. Przynajmniej w 3G High tak jest. W menu musisz kręcić pokrętłem Tak masz rację Joy w nawigacji działa. Auto mam od wczoraj jeszcze nie zdążyłem wszystkiego ogarnąć Co w takim razie z tym pokrętłem?
pitasss10 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 pokrętło też nie działa? na filmie nim nie kręciłeś
Kamx Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2020 4 godziny temu, pitasss10 napisał: pokrętło też nie działa? na filmie nim nie kręciłeś Tam są dwa filmiki. Na jednym kręcę joystickiem (filmik 0335) , a na drugim pokrętłem (filmik 0334).
Rekomendowane odpowiedzi