Opublikowano 4 Maja 20206 l Witam! Ot, taki problem z nowo zakupionym pojazdem. Wywala bezpiecznik nr38, ale do środkowej lampki nie dochodzi żadna wiązka. Nie można jej "namacać" przez otwór w podsufitce i nie widać też jej w jego okolicy (zerkałem przez kamerkę inspekcyjną). Wie ktoś, którędy wiązka powinna wchodzić pod podsufitkę? Którym ewentualnie słupkiem? To ona może robić zwarcie...
Opublikowano 4 Maja 20206 l lewym słupkiem A a potem lewą stroną podsufitki tu masz aukcje z podsufitką i widać jak jest ułożona wiązka AUDI A4 S4 B7 AVANT S-LINE PODSUFITKA CZARNA 8E9 9126586620 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 350 zł - AUDI A4 S4 B7 AVANT S-LINE PODSUFITKA CZARNA 8E9 (9126586620). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! Edytowane 4 Maja 20206 l przez kdawid
Opublikowano 5 Maja 20206 l Autor Dziękuję bardzo! Buszowałem po allegro, ale nie wpadłem na taki pomysł, żeby zerknąć na podsufitki. Mam nadzieję, że znajdę tę wiązkę.... Swieci! Zwarcie robiła lewa żarówka w przedniej lampce podsufitki. Jeśli chodzi o wiązkę, to namierzyłem ją, ale chyba musi być przytrzaśnięta w jakiś sposób, bo nie mogłem jej wyciągnąć. Trzeba będzie odchylić podsufitkę nad lewymi, tylnymi drzwiami, ale nie ma pośpiechu. Jeszcze raz dziękuję koledze kdawidowi! Pzd. Edytowane 5 Maja 20206 l przez kewit uzupełnienie wpisu