Maciej97 Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 Witam , posiadam od niedawna A4B8 2009 multitronic , gdy dodaje pomału gazu słychać z tyłu pojazdu szum , najbardziej na wolnych prędkościach i tylko gdy dodaje gazu. Nie daję mi to spokoju i chciałbym zlecić mechanikowi to do naprawy , ale dziś są tacy mechanicy że trzeba im palcem pokazać co ma zrobić , może ktoś miał podobne objawy i wie co jest do roboty. Pozdrawiam
DarekS4 Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 32 minuty temu, Maciej97 napisał: ale dziś są tacy mechanicy że trzeba im palcem pokazać co ma zrobić Oszzz Ty .... Od dzisiaj wszyscy muszą mi pokazywać ... będzie prościej i szybciej Czy szum narasta przy wzroście prędkości ?? Czy w zakrętach się zmienia ?? Ogólnie pierwsze co bym sprawdził to Opony, łożyska, i na końcu tłumiki
Maciej97 Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 Już dałem raz auto do roboty to z tym nic nie zrobili, tylko przy wzroście prędkości.W zakrętach nic nie słychać , zrobię tak jak mówisz posprawdzam te elementy. Dzięki
Recommended Posts