Majewski61 Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Mam audi a4 z 2018 roku i zauważyłem że podczas otwieranie nie ma podświetlenia chodnika realizowanego poprzez zapalenie się lampki w dolnej krawędzi drzwi od spodu. Zastanawiam się czy po prostu w tym modelu nie ma takiej funkcji czy też ja ma wersję z brakiem takiego oświetlenia ale wiązka jest dostępna po zdjęciu boczka i mroźna by takie oświetlenie założyć. Wówczas położę także lampkę od szczytu drzwi aby ostrzegała innych uczestników ruchu że otwarte są drzwi. U mnie też takiej lampki nie ma i jest tylko czerwony odblask. Wcześniej miałem Passata z 2006 roku i podświetlenie chodnika miał.
nerwos Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Cześć Skoro wiązka pod białe światło led jest, wystarczy wyciąć otwor w tapicerce oraz zakodować sterwonik, możesz również jak wspomniałeś podłączyć czerwone światło w miejsce odbasku (w B9 z tego zrezygnowano)
Majewski61 Posted May 10, 2020 Author Posted May 10, 2020 Właśnie nie wiem czy wiązka może być w drzwiach i o to chciałem zapytać
nerwos Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Aaaa to sory bo źle zrozumiałem..Raczej wiązki nie będzie do tego oświetlenia.. czyli oprócz rzeczy o których wspomniałem ,musisz jeszcze dorobić wiązkę.
Recommended Posts