XevenS Opublikowano 21 Maja 2020 Opublikowano 21 Maja 2020 Witam. Pada mi most, buczy jak lekko trzymam gaz, a w oleju opiłki. Z jakim oznaczeniem mogę kupić dyfer? Ktoś mi napisał że mam ETT i pasuje do tego też ETS. Chciałbym się upewnić, żeby nie skończyć z dwoma dyframi.
MemberA4 Opublikowano 22 Maja 2020 Opublikowano 22 Maja 2020 (edytowane) niestety jeśli chodzi o przełożenie głowne to ok jest takie samo ale różnica pojawia się w średnicy flansz półosi i niestety ale Plug&play nie będzie trzeba by było usiąść nad etką i sprawdzać moze od innego auta coś by się dobrało bo od B6 B7 żaden dyfer spośród trzech rodzaji 01R 0AR 08V nie ma takiej konfiguracji jak ETT ewentualnie spróbować przełożyć flansze ale to też trzeba sprawdzić czy da rade to zrobić Edytowane 22 Maja 2020 przez MemberA4 1
XevenS Opublikowano 23 Maja 2020 Autor Opublikowano 23 Maja 2020 Podzwoniłem, popytałem i podobno z ETS'a da radę przełożyć te flansze.
MemberA4 Opublikowano 24 Maja 2020 Opublikowano 24 Maja 2020 No to próbuj i daj znać na forum czy się udało
XevenS Opublikowano 18 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2020 Potwierdzone. Dyfer ETT został wymieniony na ETS. Z ETT poszły flansze do ETS. Temat do zamknięcia.
MemberA4 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Opublikowano 19 Czerwca 2020 W dniu 18.06.2020 o 07:51, XevenS napisał: Potwierdzone. Dyfer ETT został wymieniony na ETS. Z ETT poszły flansze do ETS. Temat do zamknięcia. Czyli pasowały plug&Play tak ? teraz dałeś innym pole do manewru ?
Rekomendowane odpowiedzi