GrzesiekQ5 Opublikowano 26 Maja 2020 Opublikowano 26 Maja 2020 sciszycWitam. Mam taki problem z Audi Q5 2011r. przy niskich temperaturach najczęściej rano. nie włącza mi się mmi i nie gra radio. czasami gra,ale nie mogę wyciszyć ani nic zrobić po prostu zawiesza się . Jak jestem w trasie to też się nie wyłącza radio. jak jest ciepło na dworze to problemu nie ma. byłem u mechanika z tym to za bardzo nie wie co to może być. błędów żadnych nie pokazuje.
Tom A4 Opublikowano 27 Maja 2020 Opublikowano 27 Maja 2020 Wersja mmi ? Włącza się ekran i zawiesza się ? Jakaś aktualizacja była robiona ?
GrzesiekQ5 Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) dokładnie tak się robił. aktualizacja nie. rok temu mi jakiś chłopak zmieniał język polski i nawigację wygrywał i nic więcej nie robiłem. wersja BNav_EU_P0054_D1 Edytowane 27 Maja 2020 przez GrzesiekQ5 zmiana
Tom A4 Opublikowano 27 Maja 2020 Opublikowano 27 Maja 2020 Można spróbować zmienić soft bo jest mega stary ,ale obstawiam że coś dzieje się z jednostką. Na odległość nie wiele można stwierdzić.
Rekomendowane odpowiedzi