nexetix Opublikowano 13 Czerwca 2020 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Witam, zauwazylam, ze palistik zaznaczony na zdjeciu, w wielu modelach jest takiego samego kolor jak lakieru, ale rowniez w wielu jest taki szaro-czarny. Stad bierze sie moje pytanie fabrycznie byl on kolory auta czy jednak ta szaroczern i drugie pytanie brzmi czy ta szaroczern przypadkiem fabrycznie nie byla czarna tylko wyplowaial do dziesiejszego koloru przez lata?
kazzi Opublikowano 14 Czerwca 2020 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Z tego co kojarzę całe czarne wychodziły tylko w sline. Nie jest to czarny który po latach "wypłowiał" tylko celowy kolor , jest on wokół całego auta, pod zderzakami przód/tył oraz progi. Bez problemu możesz to pomalować sobie w kolor auta, dobierając odpowiedni kolor u lakiernika/firmy która zajmuje się lakierami, sam jestem po takim zabiegu
nexetix Opublikowano 14 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2020 2 godziny temu, kazzi napisał: Z tego co kojarzę całe czarne wychodziły tylko w sline. Nie jest to czarny który po latach "wypłowiał" tylko celowy kolor , jest on wokół całego auta, pod zderzakami przód/tył oraz progi. Bez problemu możesz to pomalować sobie w kolor auta, dobierając odpowiedni kolor u lakiernika/firmy która zajmuje się lakierami, sam jestem po takim zabiegu Widzialem pomalowany przod i tyl pod koloar auto ale progow nie, mozesz pokazac jaki ci efekt wyszedl?
kazzi Opublikowano 15 Czerwca 2020 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Wejdz w moj temat, tam ma poczatku masz zdjęcia z przed i po ?
Rekomendowane odpowiedzi