hpiotrek Opublikowano 24 Czerwca 2020 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Witam, wrzuciłem podobne zapytanie ale w starym wątku i teraz zauważyłem że był to wątek dla B6/B7 dlatego założę tutaj temat. Mam pytanie czy za zasięg pilota centralnego zamka i radia odpowiada antena w szybie lewy tył (samochód A4 B8 avant) ta która jest podpinana 4 pinową kostką? I drugie pytanie od czego jest w tej szybie ta 2pinowa kostka? Dla przykładu dodam zdjęcie takiej szyby
wrclaguna Opublikowano 24 Czerwca 2020 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Tak Tylko sa rózne szyby rocznikowo jezeli chodzi o wzmacniacze antenowe
hpiotrek Opublikowano 24 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2020 (edytowane) Ja mam taką jak na zdjęciu wyżej. A do czego w takim razie jest ta 2pinowa wtyczka przy szybie? @wrclaguna Ty może orientujesz się do czego ta 2 pinowa wtyczka jest? Bo rozumiem ta 4 pin to radio + centralka? Edytowane 3 Lipca 2020 przez hpiotrek
wrclaguna Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 Tam moze byc jeszcze czujnik zbicia szyby podpiet pod 2 pin kostke
Rekomendowane odpowiedzi