Opublikowano 24 Czerwca 20206 l Witam Mam problem w niedawno zakupionym A4 B5 z 2000 roku. Od pewnego czasu rano w dolnych głośnikach w przednich drzwiach słychać chrypienie, im ciszej tym chrypienie mocniejsze. Bardziej słychać jeśli ktoś coś mówi w radio. Po południu często problem znika, choć też nie w 100%. Wiążę to poniekąd z wilgotnością powietrza, ostatnie kilkanaście dni ciągle pada i na zewnątrz jest mokro. Gdzie szukać przyczyny chrypienia ? Ktoś miał podobny przypadek ?
Opublikowano 5 Września 20205 l U mnie pomogła wymiana głośników. Pasują z Mazdy 3 lub 6 z systemem BOSE wystarczy dokupić dystanse pod głośniki 13cm
Opublikowano 13 Września 20205 l Cześć, mam wszystko, ale nie mam pojęcia jak to złożyć żeby to miało ręce i nogi
Opublikowano 18 Września 20205 l Nierzadko trzeszczenie jest spowodowane poluzowaniem się głośnika, słabym umocowaniem. Wymiana oczywiście również pomoże, ale zawsze warto najpierw sprawdzić, czy głośnik jest dobrze przykręcony i wizualnie ocenić jego stan techniczny.
Opublikowano 22 Września 20205 l Autor A można się dostać do głośnika od strony maskownicy ? czy trzeba zdjąć boczek ? U mnie ktoś chyba próbował od maskownicy, bo jest połamana. Przy okazji zapytam czy zwykła maskownica czymś się różni od BOSE poza logo ?
Opublikowano 22 Września 20205 l 1 godzinę temu, Ne$ napisał: A można się dostać do głośnika od strony maskownicy ? czy trzeba zdjąć boczek ? U mnie ktoś chyba próbował od maskownicy, bo jest połamana. Przy okazji zapytam czy zwykła maskownica czymś się różni od BOSE poza logo ? Nie da się dostać, od wewnątrz są sruby co trzymają głośnik, bez ściągania boczku się nie obejdzie. Mam to samo z maskownicą, tyle że u mnie jest ten jeden zaczep urwany, ale strzelec czarnym silikonem i nie będzie odstawał
Opublikowano 4 Grudnia 20205 l Autor I jak Loko125? Poradziłeś sobie? Możesz opisać co kupiłeś i jak naprawiłeś?