Jump to content
IGNORED

fotele audi a4 b9

Recommended Posts

Posted

witam posiadam audi a4 b9 zamierzam zmienic fotele materiałowe na alkantare.mam fotele z elektryczna regulacja ledzwi  podgrzewane reszta manual 4 kostki.na alegro znalazłem fotele sline z regulacja ledzwi  podgrzewane dodatkowo elektryczne przod tył tez 4 kostki.czy te fotele beda pasowac bez zadnych przerobek jedynie konfiguracja w komputerze pytałem kilku mechaników i twierdzili ze w tych nowych autach wiazki sa te same bo nie opłaci robic sie roznych tylko zablokowane w komputerze.czy ktos przerabial ten temat

Posted

Niestety jak w aucie nie masz regulacji lędźwi to nie masz pinów i kabli w kostkach,  sama regulacja lędźwi zasilana jest z bezpieczników znajdujących się w tylnym lewym nadkolu. Ogrzewania nie rozgryzałem ale jak auto nie ma już ogrzewanych foteli to ani pinów ani kabli na pewno nie ma. 

Posted

jak masz tylko elektryczne lendzwie, a chcesz włożyć fotele z pełną elektryką (przód / tył / góra / dół + lędzwie) to do zmiany jest kabelek zasilający oraz maowy z 0,35mm2 na minimum 1,5mm2, oraz bezpiecznik na większy